Automatisatie

Het digitale tijdperk voor domotica, videofonie en parlofonie.

Domotica verzamelt alle vormen van automatisering (timers, beweginginssensoren, lichtsensoren, …) die met wonen te maken hebben. Je woning automatiseren kan met eenvoudige en budgetvriendelijke systemen maar ook met zeer geavanceerde systemen. Domotica is een belangrijk onderdeel in een hedendaagse elektrische installatie.

Domotica gaat slim om met energie en elektriciteit. Zuinig wonen en minimaal verbruiken drukt uw energiefactuur. Niet onbelangrijk in een klimaat waarbij de energiefactuur voor gezinnen blijft stijgen!

Domotica versterkt de beveiliging van uw woning. U kan rolluiken op geprogrammeerde tijdstippen vanop afstand laten openen en sluiten en op die manier de indruk wekken dat uw woning bewoond is bij afwezigheid.

Domotica zorgt voor een gegroepeerde sturing. U kan met één druk op de knop allé rolluiken in één keer openen of sluiten en bespaart zo kostbare tijd.

Automatiseer uw woning met kwaliteit.

NG-ELEC werkt samen met kwaliteitsvolle leveranciers van domotica-toepassingen en verzekert de gebruikelijke garantie op de geleverde toestellen en toepassingen.

Dobiss Domotica
Teletask Domotica Antwerpen
Niko Home controle Domotica Antwerpen

U wilt beroep doen op onze diensten? U wenst een dringende herstelling?

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP VIA 0485/71.11.18 OF VIA INFO@NG-ELEC.BE

Volg NG-ELEC op Facebook en blijf op de hoogte!