Projectbouw

Algemene elektriciteitswerken voor nieuwbouw, verkavelingen en flatgebouwen.

NG ELEC beschikt over diversiteit aan kennis en beroepsbekwaamheid. U bent op zoek naar een totaalpakket voor uw algemene elektriciteitswerken? Bij elektriciteitswerken NG-ELEC uit Antwerpen zit u goed!

In een lastenboek noteren we een gedetailleerde prijsofferte, de noodzakelijke werken én een realistische uitvoeringstermijn. De meetstaat bepaalt de noodzakelijke hoeveelheiden van de gebruikte materialen. Bij NG-ELEC houden we van transparantie!

Elektriciteitswerken NG-ELEC beschikt over een uitgebreid portfolio aan diverse projecten: particulieren, KMO’s (showrooms, kantoren, magazijnen, …) en vrije beroepen (tandarts, dokter, advocaat, kinesist, …). Laagbouw maar ook hoogbouwprojecten vormen geen obstakel.

Voor elk bouwproject bezorgt NG-ELEC de noodzakelijke documenten en schema’s aan de eindklant.

Cadix Site Madrasstraat Antwerpen

Energiezuinige elektriciteitswerken

Uw bouwproject wordt energiezuinig! Luchtdicht bouwen vraagt speciale aandachtspunten in elke fase van het bouwproces, zo ook bij elektriciteitswerken… Luchtlekken vermijden bij elektriciteitswerken, gebruik maken van contactdozen met verbeterde luchtdichtheid en doordacht omspringen met het plaatsen van o.a. stopcontacten zijn maar enkele voorbeelden hoe NG-ELEC met verstand van zaken bijdraagt aan uw energiezuinig bouwproject.

U wilt beroep doen op onze diensten? U wenst een dringende herstelling?

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP VIA 0485/71.11.18 OF VIA INFO@NG-ELEC.BE

Volg NG-ELEC op Facebook en blijf op de hoogte!